Danny de Munk

Danny de Munk

Zanger Boeken vanaf € 5.950,00 Aanvragen

 

U kunt hem nog steeds boeken: Danny de Munk! Deze ras-Amsterdammer brak in 1983 door met de film Ciske de Rat en behaalde met de door hem gezongen titelsong “Ik voel me zo verdomd alleen” regelrecht een nummer 1 hit. In de jaren die volgden bracht Danny diverse albums uit met wisselend succes. De grote omslag in zijn carrière was zijn rol als Marius in de musical Les Miserables. Sindsdien speelde Danny de Munk in vele musicals en is hij een vaste waarde in grote tv-shows. Danny treedt veelvuldig op in het land, maar hij schittert ook in shows zoals “Toppers in Concert” en tijdens “Holland zingt Hazes”.

 

Wat kunt u verwachten van het optreden?
Tijdens zijn optreden zingt Danny De Munk natuurlijk zijn grote hit “Ik voel me zo verdomd alleen”, maar ook diverse musical medleys. Zijn charisma en podiumervaring zorgen ervoor dat hij op elk evenement op zijn plaats is.

 

Top 3 specialiteiten:

 1. Bedrijfsevenement
 2. Hollandse Avonden
 3. Jubileum

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

 1. Ik Voel me zo verdomd alleen
 2. Vrienden voor het leven
 3. Tuig van de richel

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor een uitgebreid programma:

 • André Hazes Jr.
 • Wolter Kroes
 • Willeke Alberti

 

Kans op beschikbaarheid:
**** 4/5

De optredens van Danny de Munk zijn niet seizoensgebonden, echter door deelname en tv-programma’s en Musicals kan zijn beschikbaarheid beperkt zijn.

 

Aanvullende mogelijkheden:

 • Danny de Munk kan eventueel met een orkest geboekt worden

 

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. met een orkestband (tape).

 

Technische voorziening:
Bij het tape-optreden is een monitor-set en kleine geluid-set inbegrepen. Eventueel kan er gebruik gemaakt worden van een aanwezige geluid-set, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitor-set het geluid regelt.

 

Extra bijzonderheden:
Danny de Munk maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:
Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:
€ 0-500.

 

Referenties:

 • Danny de Munk is al jaren een vaste waarde van de shows van “Holland Zingt Hazes”
 • In 2015 was Danny de Munk gastartiest bij de 5 uitverkochte shows van Toppers In Concert

 

 

 

 

 

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Inclusief monitorset, eventueel uit te breiden met een kleine geluidset tot 250 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in