Amy Winehouse Merante

Amy Winehouse Merante

Look a Like / Zangeres Boeken vanaf € 1.350,00 Aanvragen

Door haar sublieme imitatie van Amy Winehouse gooide Merante in 2010 hoge ogen bij het populaire tv programma “My name is…2010”. Het was dan ook geen verrassing dat ze de finale won. Wie weet vermaakt ze binnenkort ook uw gasten met een optreden dat niet van echt te onderscheiden is!

 

Wat kunt u verwachten van het optreden?
Wanneer Merante als Amy Winehouse op het toneel verschijnt staat het publiek perplex. Het lijkt wel de identieke tweelingzus van het Britse fenomeen. Merante heeft dan ook overal aan gedacht: van een drankje in de hand tot perfecte tatoeages en make-up.

 

Top 3 specialiteiten:

  1. Jubileum
  2. Studentenfeest
  3. Bedrijfsevenement

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Summerland
  • Big Bird
  • Michael Oomen

 

Kans op beschikbaarheid:
**** 4/5

De optredens van Amy Winehouse Merante zijn niet seizoensgebonden.

 

Aanvullende mogelijkheden:

  • Amy Winehouse Merante kan eventueel door een live band worden begeleid.

 

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. met een orkestband (tape).

 

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

 

Extra bijzonderheden:
Amy Winehouse Merante maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:
Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:
€ 0-500.

 

Referenties:

  • Winnares “My name is ….2010”

 

 

 

Duur: Sets in overleg
Geluid: Exclusief geluid, op aanvraag bij te boeken

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in