Edgar Trafassi

Edgar Trafassi

Artiest / Zanger Boeken vanaf € 950,00 Aanvragen

'Zullen we maar weer een potje dansen', 'Kleine wasjes, grote wasjes...' Wie kent deze hits niet?! De lekkere meezingers en dansnummers van de band Trafassi. Leadzanger Edgar Burgos laat ze allemaal voorbij komen tijdens het spetterende optreden van ruim 30 minuten. Boeken maar die Trafassie en heupjes los!

 

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Een heerlijke act om lekker op te bewegen. Je kunt gewoon niet anders! En om het publiek een beetje op weg te helpen, wordt Edgar bij zijn optredens vergezeld door twee schitterende danseressen. Elk optreden van Trafassi ontaardt zo in een swingende, tropische happening. Daar moet je een bedrijfszekere (was)machine voor hebben!

 

Top 3 specialiteiten:

  1. Bedrijfsevenement
  2. Nederlandstalige avond
  3. Kermis

 

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

  1. Zullen we maar weer
  2. Kleine wasjes, grote wasjes
  3. Wasmasjien

 

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Danny Froger
  • Andre Hazes jr
  • Rene Schuurmans

 

Kans op beschikbaarheid:

**** (4/5)

 

Aanvullende mogelijkheden:

 

 

Basisoptreden houdt in:

1x 30 min.  (tape).

 

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.


Extra bijzonderheden:

Edgar Trafassi maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

 

Referenties:

 

 

 

 

 

 

 

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Inclusief monitorset, eventueel uit te breiden met een kleine geluidset tot 250 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in