Edwin Evers Band

Edwin Evers Band

Orkest Boeken vanaf € 19.250,00 Aanvragen

Door overweldigend succes en enthousiasme uitgegroeid tot een begrip: de Edwin Evers band! De band bestaat uitsluitend uit de beste muzikanten van Nederland én een zeer volledige bezetting van maar liefst 11 personen, inclusief blazer en met als drummer en zanger natuurlijk Edwin Evers himself. Met het boeken van de Edwin Evers Band genieten uw gasten niet alleen van de wervelende show met veel humor en sketches, ze maken er zelf deel van uit! Boek 'Evers Slaat Door' en geef uw publiek een bruisende show met groovy jaren '70/'80 repertoire en hedendaagse hits.Aanvullende mogelijkheden:
Sommige artiesten laten zich begeleiden door de Edwin Evers band.

Extra bijzonderheden:
De Edwin Evers Band maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Duur: 1x 90 min.
Geluid: Incl. M-set en FOH

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in