Frank In Person

Frank In Person

Look a Like Boeken vanaf € 1.295,00 Aanvragen

Frank is de nieuwe Nederlandse sensatie. Zijn warme stemgeluid en perfecte timing zijn ongeëvenaard! Frank In Person brengt een indrukwekkende hommage aan Frank Sinatra inclusief The Looks en The Moves!

Als u op zoekt bent naar romantiek, stijl, casino’s of mafia dan mag deze act aan uw evenement niet ontbreken. Frank In Person  brengt in zijn show de mooiste ballads, de lekkerste swing en de bekendste meezingers uit het repertoire van The Voice. Cliff Stark, de voormalige trombonist van Sinatra in Las Vegas, zei onlangs over Frank In Person: “This Dutch singer is amazing! That’s as close as anyone else I’ve heard!”

Het kan geen toeval zijn dat de moeder van Frank In Person hem, door z’n blauwe ogen vernoemde naar ol’ Blue Eyes, Frank Sinatra, die in die tijd z’n zoveelste come-back maakte. Vele jaren later blijkt namelijk dat The Voice ook in hem huist…! Hij hoorde zichzelf zingen en dacht – een beetje arrogant – dat kan ik ook! En hij kan het!

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Inclusief monitorset, eventueel uit te breiden met een kleine geluidset tot 250 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in