Frans Bauer

Frans Bauer

Presentator / Zanger Boeken vanaf € 9.900,00 Aanvragen

Wie kent hem eigenlijk niet? Boek volkszanger Frans Bauer en haal een echte rasartiest in huis. Hij deelt met Lee Towers een recordaantal concerten in het Rotterdamse Sportpaleis Ahoy en treedt jaarlijks op tijdens vele bruiloften, bedrijfsfeesten en grote evenementen. Ook is er elk jaar zijn zinderende theatertour. En als presentator van onder andere Bananasplit, Vive La Frans en What The Frans houdt hij steevast miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd.


Wat kunt u verwachten van het optreden?
Wilt u Frans Bauer inhuren? Natuurlijk zingt Frans dan tijdens zijn optreden een aantal van zijn vele grote hits: een feest der herkenning. Bovendien weet hij als geen ander het publiek bij zijn optreden te betrekken. Gezelligheid troef!

 

Top 3 specialiteiten:

 1. Bedrijfsevenement
 2. Jubileum
 3. Huwelijk

 

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

 1. Heb je even voor mij
 2. Ratadadaa
 3. De Regenboog

 

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

 • Marianne Weber
 • Corry Konings
 • René Schuurmans

 

Kans op beschikbaarheid:

** (2/5)

Frans Bauer treedt veel op in theaters en is verder vrijwel alleen beschikbaar voor besloten optredens. Dat maakt hem beperkt beschikbaar.

 

Aanvullende mogelijkheden:

 • Optreden met eigen live orkest.
 • Beperkt beschikbaar voor grote openbare evenementen.

 

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. met een orkestband (tape).

 

Technische voorziening:
Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

 

Extra bijzonderheden:
Frans Bauer maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:
Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:
€ 0-500.

 

Referenties:

 • Frans Bauer verzorgt vele concerten in Ahoy en in theaters
 • Frans Bauer was twee keer gastartiest tijdens Toppers in Concert

 

 

 

 

 

 

 

 

Duur: -
Geluid: -

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in