George Baker

George Baker

Zanger Boeken vanaf € 3.500,00 Aanvragen

De muziek van George Baker spreekt onverminderd tot de verbeelding. Zijn hits worden gebruikt in populaire films en commercials en ook andere artiesten coveren zijn nummers. Zo scoorde Tom Jones bijvoorbeeld een nummer één-hit in Engeland met George's nummer ‘Little Green Bag’: hij verkocht meer dan 3 miljoen exemplaren. En ‘Una Paloma Blanca' werd in 2008 gebruikt in de internationale kaskraker 'The Kiterunner'. De single van George Baker wist hierdoor wederom succes te boeken.

 

Wat kunt u verwachten van het optreden?
George Baker zingt tijdens zijn 30 minuten durende optreden al zijn grootste hits. Of het nu een bruiloft betreft of een openbare feestavond waar voornamelijk Nederlandstalige artiesten geprogrammeerd staan, George Baker maakt er altijd een grandioos feest van.

 

Top 3 specialiteiten:

 1. Tentfeest
 2. Bedrijfsevenement
 3. Koningsdag/Koningsnacht

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

 1. Paloma Blanca
 2. Little Green Bag
 3. Morning Sky

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

 • Lee Towers
 • Jan Smit
 • Gerard Joling

 

Kans op beschikbaarheid:
**** 4/5

De optredens van George Baker zijn niet seizoensgebonden.

 

Aanvullende mogelijkheden:

 • George Baker kan eventueel door een live band worden begeleid.

 

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. met een orkestband (tape).

 

Technische voorziening:
Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

 

Extra bijzonderheden:
George Baker maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:
Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:
€ 0-500.

 

Referenties:

 • Tijdens zijn carrière verkocht George Baker meer dan 25 miljoen geluidsdragers
 • George Baker zijn grootste hit Little Green Bag werd door het grote publiek, wereldwijd, herontdekt toen dit liedje werd verwerkt in de grote filmhit Reservoir Dogs in 1999 van Quentin Tarantino.

 

 

 

 

 

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Inclusief monitorset, eventueel uit te breiden met een kleine geluidset tot 250 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in