Gerard Joling

Gerard Joling

Zanger Boeken vanaf € 16.500,00 Aanvragen

Gerard Joling is met een track record van meer dan 28 jaar niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz. En omdat er niets is dat Gerard niet kan en nog niet heeft gedaan, is hij het beste te omschrijven als showmaster en entertainer pur sang. Maar, welke zijstapjes Gerard ook maakt en op welk vlak hij ook schittert, zingen blijft centraal staan in zijn inmiddels ongeëvenaarde carrière.

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Rasentertainer Gerard Joling zet voor uw gasten een muzikaal spektakel neer, dat bol staat van het meezingen, dansen en zwieren. Onomstreden kwaliteit en succes gegarandeerd.

Top 3 specialiteiten:

  1. Bedrijfsfeesten
  2. Feesttenten
  3. Jubilea

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

  1. Maak me gek
  2. No more Boleros
  3. Ik hou d’r zo van

Kans op beschikbaarheid:

*** (3/5)

Gerard Joling is ook presentator van veel tv-programma’s, daarom zijn in bepaalde periodes van het jaar de zaterdagavonden veelal niet beschikbaar.

Aanvullende mogelijkheden:

Gerard Joling is ook te boeken met een live orkest.

Basisoptreden houdt in:

1x 30 min. met een orkestband (tape).

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden is een monitor-set en kleine geluid-set inbegrepen. Eventueel kan er gebruik gemaakt worden van een aanwezige geluid-set, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitor-set het geluid regelt.

Extra bijzonderheden:

Gerard Joling maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd: 

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

Referenties:

  • Gerard Joling deed vele eigen concerten in bijvoorbeeld Ahoy en de Ziggo Dome.
  • Gerard Joling is onderdeel van de formatie De Toppers.

 

 

 

 

 

 

Duur: -
Geluid: -

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in