Anita Meyer

Anita Meyer

Zangeres Boeken vanaf € 5.950,00 Aanvragen

De single 'Why tell me why' stond wekenlang op de eerste positie in de Nederlandse hitparades en wordt zelfs de bestverkochte single van 1981. Het wordt het begin van een periode waarin Anita Meyer veel hits scoort, waaronder 'They don't play our love song anymore' en 'Blame it on love'. In 1983 treedt Anita Meyer voor het eerst op met Lee Towers. U kunt Anita Meyer nog steeds boeken voor een onvergetelijk evenement! Een aaneenschakeling van haar eigen bekende nummers, maar ook tracks van Whitney Houston. Boek Anita Meijer en u weet: jong en oud zingen al haar nummers mee.

Aanvullende mogelijkheden:

Ook prachtig: boek een duet met Lee Towers.


Extra bijzonderheden:

Anita Meyer maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. 

Duur: 1x 30 minuten (tape)
Geluid: Incl. M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in