Glennis Grace

Glennis Grace

Zangeres Boeken vanaf Vanaf € 8.500,00 Aanvragen

We overdrijven niet: Glennis Grace is één van de beste zangeressen van Nederland. Met haar waanzinnige stem en jarenlange ervaring maakt ze van elk optreden een waar spektakel. Uw gasten zien en horen een zangeres van absolute wereldklasse. Glennis zingt tijdens haar optreden natuurlijk haar eigen hits. Daarnaast brengt ze op unieke wijze zorgvuldig samengestelde medleys van andere wereldartiesten. Het repertoire bestaat uit Nederlands- en Engelstalige liedjes.

 

Aanvullende mogelijkheden:

Nog meer klasse in huis halen? U kunt Glennis Grace ook boeken met haar eigen live-orkest. De gage is dan € 12.500,00 voor 1x 60 minuten (incl. M-set en backline, excl. techniek)

 

Bijzonderheden:

Glennis Grace maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duur: 1x 30 min. (tape)
Geluid: Incl. M/A-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in