Het Feestteam

Het Feestteam

Groep / Artiest Boeken vanaf € 3.295,00 Aanvragen

Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weten deze heren meer dan 75 feestknallers op hun naam te zetten en u kunt Het Feestteam boeken om van elk evenement keer op keer een feest te maken. De award 'de beste feestact van Nederland' wonnen ze al meerdere jaren en bewijst dat de slogan 'Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest' helemaal klopt.

 

Wat kunt u verwachten van het optreden?
Het Feestteam treedt op voor een groot opblaasbaar decor dat binnen een mum van tijd staat opgesteld. De opkomst van Stan en Frank gaat hier gepaard met een hoop confetti en serpentines. Uw publiek wordt gegarandeerd geraakt door de feestmuziek en met een glimlach op ieders gezicht en de handen in de lucht gaat iedereen mee in de aanstekelijke feeststemming. Positiviteit ten top in een goede sfeer, of beter gezegd: "omzetverhogend entertainment".

 

Top 3 specialiteiten:

  1. Jubileum
  2. Koningsdag/Koningsnacht
  3. Tentfeest

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

  1. De Vrolijke Koster
  2. Ik Neem Je Mee
  3. Stuiterbal

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Gebroeders Ko
  • One Two Trio
  • René Schuurmans

 

Kans op beschikbaarheid:
**** 4/5

De optredens van Het Feestteam zijn niet seizoensgebonden.

 

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. met een orkestband (tape).

 

Technische voorziening:
Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

 

Extra bijzonderheden:
Het Feestteam maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:
Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:
€ 0-500.

 

Referenties:

  • Al jaren een vaste waarde tijdens de Nacht Van Oranje in Ahoy

 

 

 

 

 

 

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Inclusief monitorset, eventueel uit te breiden met een kleine geluidset tot 250 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in