Jandino Asporaat

Jandino Asporaat

Stand up Comedian / Cabaratier / TV Personality Boeken vanaf € op aanvraag Aanvragen


In 2009 mocht Jandino in samenwerking met Men at Work een pilot maken van een nieuwe comedy show, ‘Comedy at Work‘. In ‘het kader van TV Lab’ (NPS) werd een week lang vernieuwende tv-programma’s uitgezonden. ‘Comedy at Work’ behoorde tot de 5 hoogst gewaarde tv-programma’s. In de maanden daarna werden enkele sketches zelfs regelrechte YouTube hits. Vanaf 12 juli 2010 was Comedy at Work dan ook terug met 8 nieuwe afleveringen. Jandino werkte samen met drie andere comedians: Sergio IJssel (o.a. Flikken Maastricht), Shula Felomina (theatercomedy) en Alpha Oumar Barry (oa. Kwasi & Kwame: De Zwarte met het Witte Hart). 
In juli 2011 was er het lang verwachte vervolg op de succesvolle serie Comedy at Work bij de NTR op Nederland 3. De comedians achter ‘ Help, mijn man is John Williams’, ‘Meisje, ik ben boos’ en ‘De Nanny’ kwamen terug onder een nieuwe naam: De Dino Show. De Dino Show is een energieke, eigenzinnige, brutale comedyshow met cabaretier Jandino Asporaat aan het roer. Met name de sketch Judeska is een grote hit. “Zij is het prototype van een dame die we in elke cultuur kennen.” In september 2014 start Jandino Asporaat met het zevende seizoen van De Dino Show.

Vanaf 25 april 2014 is Jandino elke vrijdag te zien als presentator in het nieuwe RTL programma, ‘Alles Mag Op Vrijdag’. Tijdens de improvisatieshow staan Gordon en Gerard Joling aan zijn zij als teamcaptains. Het zevende seizoen van De Dino Show is vanaf 15 september elke maandag om 21:50 te zien bij de NTR op NPO3.

Gouden Roos
Na het succesvolle tweede en derde seizoen met hoge kijkcijfers en trending topic(s) op twitter, kwam Jandino in april 2013 terug met het vierde seizoen van De Dino Show. Diezelfde maand werd De Dino Show genomineerd voor een Gouden Roos (Rose d’Or) 2013 in de categorie entertainment. De Dino Show is het enige Nederlandse tv-programma dat in 2013 voor een Gouden Roos is genomineerd. De Gouden Roos is het meest prestigieuze Europese festival voor amusementsprogramma’s op televisie.

Optredens in het land

Behalve in zijn theatervoorstelling is Jandino Asporaat regelmatig te zien in comedyclubs, op festivals en evenementen. Daarnaast treedt hij op als presentator en comedian in het bedrijfsleven, voor de overheid, op symposia, en op congressen.

Duur: duur van de presentatie in overleg
Geluid: via aanwezig geluid, microfoon verreist

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in