Jason Bouman

Jason Bouman

Zanger Boeken vanaf € 1.275,00 Aanvragen

Bij het SBS-programma 'Bloed, Zweet en Tranen' werd Jason Bouwman ontdekt als dé nieuwe volkszanger van Nederland.

Al op jonge leeftijd begon bij de goedlachse Jason de muziek te kriebelen. Hij leerde toetsen, basgitaar, gitaar en vooral drums spelen en is daarnaast geluidstechnicus en docent op een ROC. De in Zeist geboren Jason is getrouwd met Samantha. Samen hebben zij een zoontje Blaise en een dochtertje Shego.

Maar het artiestenbloed kroop waar het niet gaan kan: Hij trok de stoute schoenen aan en deed auditie bij Bloed, Zweet en Tranen met het Hazesnummer Kleine Jongen. De jury was overtuigd van zijn talent, en ook het publiek liep weg met Jason. Door het winnen van Bloed, Zweet en Tranen bekijkt Jason de muziekwereld nu eens vanaf een heel andere kant. Hij bracht al twee singles uit en zijn nieuwe album ' Zomaar Ineens' ligt inmiddels op de persen. Laat Jason Bouman maar komen! 

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Inclusief monitorset, eventueel uit te breiden met een kleine geluidset tot 250 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in