Jelle B

Jelle B

Artiest / Zanger Boeken vanaf € 995,00 Aanvragen

Jelle B. is en blijft een rasartiest. Naast een goede stem en een geweldig gevoel voor entertainment, beschikt Jelle B. over een enorme dosis enthousiasme. Overal waar hij het podium betreedt ontstaat een geweldige ambiance en hier weet hij als geen ander, met slechts zijn stem en een gitaar, op in te spelen.

 

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Een show van Jelle B. boeken? Dat staat garant voor een doe-en-zing-mee-feest afgewisseld met te gekke nummers die u misschien was vergeten, maar die door Jelle B. weer nieuw leven krijgen!

 

Top 3 specialiteiten:

  1. Studentenfeest
  2. Bedrijfsevenement
  3. Stads-/Dorpsviering

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor een uitgebreid programma:

  • Nielson
  • Jeroen van der Boom
  • Danny Froger

 

Kans op beschikbaarheid:
**** 3/5

De optredens van Jelle B zijn niet seizoensgebonden, maar door zijn drukke agenda bestaat de kans dat hij wel ver van tevoren volgeboekt is.

Basisoptreden houdt in:
Jelle B. begeleidt zichzelf tijdens een half uur durende show op gitaar.

 

Technische voorziening:
Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

 

Extra bijzonderheden:
Jelle B maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:
Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:
€ 0-500.

 

Referenties:

  • Jelle B reisde in 2015 met o.a. Mark Rutte naar Mumbai om daar op te treden voor duizenden Indiërs

 

 

 

Duur: 3x 45 min.
Geluid: Inclusief monitorset, eventueel uit te breiden met een kleine geluidset tot 250 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in