Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom

Zanger Boeken vanaf € 8.500,00 Aanvragen

Sinds zijn doorbraak in 2007 is Jeroen van der Boom niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse Showbizz. Met uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall en vele optredens met de Toppers in de Amsterdam ArenA op zijn naam, is hij een ware Nederlandse topper. Jeroen van der Boom inhuren? Dan haalt u een topartiest in huis.

 

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Een optreden van Jeroen van der Boom is zonder meer garantie tot spektakel. U kunt hem boeken voor een half uur durende show die Jeroen zelf begeleidt op een mini-vleugel. Hij zingt zijn megahits als 'Jij bent zo', 'Mag ik dan bij jou' en '1 Wereld'. Bovendien geniet uw publiek van een super strakke Nederpop-medley. Echte klasse!

 

Top 3 specialiteiten:

 1. Bedrijfsevenement
 2. Jubileum
 3. Tentfeest

 

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

 1. Jij bent zo
 2. Mag ik dan bij jou
 3. 1 Wereld

 

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

 • René Froger
 • Gerard Joling
 • Xander de Buisonjé

 

Kans op beschikbaarheid:

**** (4/5)

 

Aanvullende mogelijkheden:

U kunt Jeroen van der Boom ook boeken met zijn eigen live orkest.

 

Basisoptreden houdt in:

1x 30 min. met een orkestband (tape).

 

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

 

Extra bijzonderheden:

Jeroen van der Boom maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

 

Referenties:

 • Diverse uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall
 • Jeroen van der Boom maakt onderdeel uit van De Toppers
 • Jeroen van der Boom presenteert op SBS6 diverse muziekprogramma’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duur: -
Geluid: -

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in