Kindershow One Two Trio

Kindershow One Two Trio

Show / Artiest Boeken vanaf € 2.550,00 Aanvragen

De One Two Trio Kindershow met Meneertje Blauw (zo trots als een pauw!), Meneertje Rood (de sportieve malloot!) en Meneertje Geel (zo sloom als een kameel!) is één groot feest. Alle liedjes worden 100% live gespeeld op gitaar, basgitaar en een echt kinderdrumstel. Boek nu de 3 meneertjes van de 123 Kindershow: ze spelen perfect in op uw jonge publiek!

 

Wat kunt u verwachten van het optreden?
One Two Trio is van de eerste tot de laatste minuut een feest der herkenning. Er is een kinderplaybackshow waar jonge ‘idols’ zullen schitteren, maar er zijn ook kampioenschappen ‘gekke bekke trekke’. Wie wil daar nu niet aan meedoen! De show is zo leuk dat zelfs elke volwassene weer graag kind wil zijn.

 

Top 3 specialiteiten:

  1. Kindermiddagen
  2. Koningsdag
  3. Tentfeest

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

  1. Juffrouw Toos
  2. Sjoe Sjoe Wa
  3. De Hokie Pokie

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Anders met Sander
  • Okkie’s fun and magic
  • Gebroeders Ko Kinder Sjow

 

Kans op beschikbaarheid:
**** 4/5

De optredens van de 123 Kindershow zijn niet seizoensgebonden.

 

Basisoptreden houdt in:
1x 40 min. Live

 

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

 

Extra bijzonderheden:
De One Two Trio Kindershow maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:
Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:
€ 0-500.

 

Referenties:

  • One Two Trio is een veelgevraagde act die veelal in diverse tv-programma’s optreedt en op grote events zoals de grote Sinterklaasshows in bijvoorbeeld Ahoy

 

 

 

 

 

 

Duur: 1x 45 min.
Geluid: Inclusief monitorset, eventueel uit te breiden met een kleine geluidset tot 250 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in