Quick Change Act La Voix Magique

Quick Change Act La Voix Magique

Openingsact / Openingsact / Dansgroep Boeken vanaf € 2.750,00 Aanvragen

Flitsend en spectaculair! Dat is La Voix Changez. Deze wereldwijd bewonderde show moet u gewoon boeken. Sandy Kandau combineert quick change magic met het live zingen van de laatste Dancehits. Twee geweldige danseressen maken de act helemaal af. Entertainment ten top.

Wat kunt u verwachten van het optreden?

In luttele seconden verwisselt Sandy het ene prachtige jurkje voor het andere, terwijl ze met haar fantastische stem zorgt voor een geweldige sfeer. De show duurt circa 10 minuten en kan altijd en overal worden uitgevoerd. U weet niet wat u ziet!

Top 3 specialiteiten:

  1. Bedrijfsevenement
  2. Productlancering
  3. Jubileum

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Leo Smetsers
  • La Voix Magique
  • Hans Klok

Kans op beschikbaarheid:

**** (4/5)

Basisoptreden houdt in:

1x 10 min. met een orkestband (tape).

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

Extra bijzonderheden:

La Voix Changez maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

Referenties:

  • Sandy Kandau trad met haar act La Voix Changez al over heel de wereld op

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duur: -
Geluid: -

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in