Lange Frans

Lange Frans

Presentator / Zanger Boeken vanaf € 3.995,00 Aanvragen

Lange Frans is al jaren te boeken als dé rapper van Nederland. Niemand kan om hem heen. Hij werd al door veel radio- en tv-programma’s gevraagd om met zijn vloeiende - en soms ook scherpe - teksten in te spelen op de actualiteit. Hij plaatst de waan van de dag in een ander perspectief en doet dat met een lekker Amsterdams accent en gulle lach. Een optreden van Frans staat bol van de hits. En net zo makkelijk improviseert hij nieuwe teksten op zijn songs als er in de zaal iets gebeurt dat de aandacht verdient. Zo houdt hij optimaal de interactie met uw publiek. Boek Lange Frans eventueel ook voor een rap op maat: ideaal voor een bedrijfsfeest of bijvoorbeeld een huwelijk.

Aanvullende mogelijkheden:

  • Lange Frans is ook te boeken met een live band. 
  • Lange Frans is ook samen te boeken met John West. Samen scoorden zij een aantal verrassende hits als 'Lekkerding' en 'Blijf bij mij'. De eerste was het lijflied van de Nederlandse Handbal dames tijdens het WK 2019 die zij wonnen. 

Extra bijzonderheden:

Lange Frans maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. 

 

 

 

Duur: 1x 30 min. (tape)
Geluid: Incl. M/B-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in