Lange Frans

Lange Frans

Presentator / Zanger Boeken vanaf € 3.495,00 Aanvragen

Lange Frans is al jaren te boeken als dé rapper van Nederland. Niemand kan om hem heen. Hij werd al door veel radio- en tv-programma’s gevraagd om met zijn vloeiende - en soms ook scherpe - teksten in te spelen op de actualiteit. Hij plaatst de waan van de dag in een ander perspectief en doet dat met een lekker Amsterdams accent en gulle lach.

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Een optreden van Frans staat bol van de hits. En net zo makkelijk improviseert hij nieuwe teksten op zijn songs als er in de zaal iets gebeurt dat de aandacht verdient. Zo houdt hij optimaal de interactie met uw publiek. Boek Lange Frans eventueel ook voor een rap op maat: ideaal voor een bedrijfsfeest of bijvoorbeeld een huwelijk.

Top 3 specialiteiten:

 1. Festival
 2. Bedrijfsevenement
 3. Studentenfeest

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

 1. Het land van
 2. Zing voor me (ft Thé Lau)
 3. Samen voor altijd

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor een uitgebreid programma:

 • Gers Pardoel
 • Ali B
 • Jeroen van der Boom

Kans op beschikbaarheid:

**** 4/5

De optredens van Lange Frans zijn niet seizoensgebonden.

Aanvullende mogelijkheden:

 • Lange Frans is ook te boeken met een live band. In overleg neemt Lange Frans een collega zanger mee, wat het optreden nog meer dynamiek geeft.

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. met een orkestband (tape).

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

Extra bijzonderheden:

Lange Frans maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd: 

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

Referenties:

 • Lange Frans maakte eerder deel uit van de formatie Lange Frans & Baas B, met Baas B scoorde hij vele hits zoals 'Het land van', 'Zinloos' en 'Moppie'
 • Samen met John West scoorde hij in 2015 en 2016 een aantal verrassende hits als 'Lekkerding' en 'Blijf bij mij'

 

 

 

 

 

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Inclusief geluid tot 800 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in