Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff

BN-er Boeken vanaf € op aanvraag Aanvragen

Leco van Zadelhoff is Nederlands meest bekende en succesvolle visagist en haarstylist, getuige ook zijn succesvolle lijn van make-up tools en accessoires. Nederlands favoriete mooimaker schrijft al vele jaren rubrieken in glamourbladen en is redactioneel betrokken in velerlei magazines. Met zijn beautyconcept TEAM LECO, reist Leco door het land. Dit beautyconcept beslaat een beautystand geïnspireerd op Leco’s filosofie op het gebied van beauty- en haartrends. De stand is geheel in Leco’s stijl vervaardigd en is een prachtige aanvulling op uw evenement. De demonstraties van TEAM LECO worden verzorgd door drie professionele visagisten. Indien gewenst kan Leco – op verzoek – een acte de presence geven. TEAM LECO geeft advies over looks, huid- en haarverzorging en het professioneel aanbrengen van make-up. De bezoekers kunnen een eenvoudige look krijgen. TEAM LECO is gericht op het geven van tips; het ‘how to’.

TEAM LECO is beschikbaar voor make-up demonstraties tijdens evenementen, promoties, casino-avonden, bedrijfsfeesten, ladiesnights of bijvoorbeeld op (beauty)beurzen en in winkelcentra.

Duur: duur van de aanwezigheid in overleg
Geluid: via aanwezig geluid, microfoon verreist

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in