Lee Towers

Lee Towers

Zanger Boeken vanaf € 6.000,00 Aanvragen

Onmiskenbaar! Lee Towers bracht als eerste de Amerikaanse showbusiness en bravoure naar Nederland. Denk maar aan zijn grote, onvergetelijke shows in Ahoy. Zijn vele uitverkochte concerten en onmiskenbare stemgeluid maken Lee Towers tot een van de allergrootste te boeken artiesten van Nederland.

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Het optreden van Lee Towers is legendarisch en een voorbeeld voor vele anderen. Op welk evenement hij ook staat: Lee Towers brengt een stukje oldfashioned glitter en glamour met evergreens als 'You’ll never walk alone' en 'I can see cleary now'.

Top 3 specialiteiten:

  1. Bedrijfsevenement
  2. Sportevenement
  3. Huwelijk

 Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

  1. You’ll never walk alone
  2. I can see clearly now
  3. Run to me

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Anita Meijer
  • LA The Voices
  • René Froger

Kans op beschikbaarheid:

**** (4/5)

Aanvullende mogelijkheden:

Ook prachtig: boek een duet met Anita Meijer.

Basisoptreden houdt in:

1x 30 min. met een orkestband (tape).

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

Extra bijzonderheden:

Lee Towers maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

Referenties:

  • Tientallen uitverkochte shows in Ahoy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duur: -
Geluid: -

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in