Marco Borsato

Marco Borsato

Zanger Boeken vanaf € op aanvraag Aanvragen

Wie kent hem niet? Marco Borsato is een rasartiest die tot de absolute wereldtop behoort. Hij zong al vele malen het Gelredome en de Kuip vol en in 2015/ 2016 trad hij 10 keer op in het ZiggoDome. Marco Borsato: een waar artiest die u kunt boeken voor een overweldigend optreden! 

Wat kunt u verwachten van het optreden?

U wilt Marco Borsato inhuren? Dan weet u al: een optreden van Marco Borsato barst uit elkaar van de hits. Met zijn 12-koppige live band tovert hij elke show om tot een waar concert. Uw publiek zal moeiteloos elk liedje mee kunnen zingen.

Top 3 specialiteiten:

 1. Bedrijfsevenement
 2. Festival
 3. Stads-/Dorpsviering

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

 1. Dromen zijn bedrog
 2. Rood
 3. Wat zou je doen

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor een uitgebreid programma:

 • Jeroen van der Boom
 • René Froger
 • Jan Smit

 Kans op beschikbaarheid:

** (2/5)

Marco Borsato geeft veel eigen concerten en treedt doorgaans niet op openbare events op, dit maakt hem beperkt beschikbaar.

Basisoptreden houdt in:

1x 70 min. live met band..

Technische voorziening:

Eventueel kan er gebruik gemaakt worden van een aanwezige geluid-set, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman meekomt.

Extra bijzonderheden:

Marco Borsato maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd: 

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 500-1000.

Referenties:

 • Marco Borsato is ambassadeur van Warchild
 • Vele records staan er op zijn naam, zo is hij de artiest met de meest verkochte albums in Nederland

 

Duur: 1x 70 min. met live band
Geluid: Inclusief geluid tot ongeveer 300 personen, uitbreiding mogelijk

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in