Mick Harren

Mick Harren

Zanger Boeken vanaf € 1.195,00 Aanvragen

Mick Harren is een rasechte Amsterdammer die van het leven één groot feest maakt. Met een vrolijk repertoire van Engels- en Nederlandstalige muziek is hij een graag geziene gangmaker op elk feest. Mick Harren past zich moeiteloos aan en staat met evenveel plezier op een schuurfeest als in smoking op een gala. Boek ook Mick Harren voor uw feest!

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Het repertoire van Mick Harren is zeer breed. Hij past zich aan elk evenement aan, maar zijn gigahit 'Sweet Caroline' mag natuurlijk nooit ontbreken.


Top 3 specialiteiten:

 1. Huwelijk
 2. Bedrijfsevenement
 3. Doop/Communie

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

 1. Sweet Caroline
 2. Moet je horen
 3. Ik lach zolang ik leef

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor een uitgebreid programma:

 • Michael Oomen
 • John West
 • Quincy

Kans op beschikbaarheid:

**** 4/5

De optredens van Mick Harren zijn niet seizoensgebonden.

Aanvullende mogelijkheden:

 • Mick Harren kan ook een optreden verzorgen met overwegend Willy Alberti repertoire.

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. met een orkestband (tape.

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

Extra bijzonderheden:

Mick Harren maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd: 

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

Referenties:

 • In 2013 deed Mick Harren mee met het tv-programma 'Bloed, Zweet en Tranen' waarin hij hoge ogen gooide. Doordat hij in dit programma enkele covers van Willy Alberti vertolkte, kreeg hij de kans om een album met de grootste hits van Willy Alberti op te nemen. Dit album scoorde zeer goed.

 

 

 

 

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Inclusief monitorset, eventueel uit te breiden met een kleine geluidset tot 250 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in