Bamm

Bamm

Orkest / Groep Boeken vanaf € 1.325,00 Aanvragen

De moderne coverband Bamm uit Groesbeek is sinds 2003 een veel geboekte band. Met honderden optredens achter de rug weet Bamm gegarandeerd de juiste sfeer neer te zetten op uw feest of evenement. Bamm heeft daarbij alles in eigen hand, dus geen uitgebreide crews en externe geluidsbedrijven. Zo blijft de prijs voor deze coverband verassend laag!

Wat kunt u verwachten van het optreden?
De bandleden van Bamm zijn muzikanten met veel ervaring in muziek en entertainment. Door het allround concept is de band van alle markten thuis. Met een breed en actueel repertoire spelen zij vele stijlen muziek en weet Bamm zich aan te passen aan ieder gezelschap.

Top 3 specialiteiten:

  1. Jubileum
  2. Stads-/Dorpsviering
  3. Huwelijk

 

Vergelijkbaar entertainment:

  • Duo Sowieso
  • Summerland
  • Big Bird

 

Kans op beschikbaarheid:

*** (3/5)

Bamm speelt erg veel op de meest uiteenlopende feesten. Doordat deze feesten al ver van tevoren worden geboekt is het aan de raden om op tijd een optie aan te vragen.

 

Basisoptreden houdt in:

4x 50 min. live.

 

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

 

Extra bijzonderheden:

Bamm maakt gebruikt van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

 

Referenties:

  • Bamm speelt erg veel op kermissen en dorpsfeesten en is ook voor een bruiloft  perfecte muzikale invulling

 

 

Duur: 5 uur
Geluid: Inclusief geluid tot ongeveer 300 personen, uitbreiding mogelijk

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in