Mr. Polska

Mr. Polska

DJ / Artiest Boeken vanaf € 4.000,00 Aanvragen

Mr Polska is van Poolse afkomst en daar schaamt hij zich bepaald niet voor! Sterker nog: hij is er trots op, neemt zichzelf niet te serieus en beschouwt iedere dag als zijn verjaardag. Kortom, het leven is een feestje! Dat enthousiasme neemt hij mee naar uw evenement. Dus boek Mr Polska voor een optreden dat niemand snel vergeet!

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Een show van Mr Polska boeken? Dan krijgt u rauw, energiek, Pools en “recht in je gezicht”. In een sneltreinvaart komen zijn hits voorbij. Hits die hij vergaarde door nauw samen te werken met een nieuwe lichting artiesten in Nederland, zoals Ronnie Flex en Boaz van de Beatz.

Top 3 specialiteiten:

 1. Festival
 2. Stads-/Dorpsviering
 3. Studentenfeest

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

 1. Niemand (ft Ronnie Flex)
 2. Samen
 3. Krokobil (ft Yellow Claw)

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor een uitgebreid programma:

 • Ronnie Flex
 • Lange Frans
 • Lil’ Kleine

Kans op beschikbaarheid:

*** 3/5

De optredens van Mr Polska zijn niet seizoensgebonden, maar omdat hij veel shows tijdens de zomerperiode in het buitenland doet en jaarlijks vele shows in Nederland verzorgt, is het raadzaam op tijd een optie te plaatsen.

Aanvullende mogelijkheden:

 • Mr Polska is ook te boeken in een totaal programma met meerdere artiesten, Nouveau Riche.

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. met een ondersteuning van een DJ.

Extra bijzonderheden:

Mr Polska maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd: 

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

Referenties:

 • Mr.Polska is onderdeel van Nouveau Riche Music, het succesvolle electronische muzieklabel dat zijn basis kende in Gorinchem. Het creatieve collectief heeft roots in alle uithoeken van de wereld, maar werkt binnen en buiten de studio ook hard aan hun eigen carrière.

 

 

 

 

Duur: 1x 30 min.
Geluid: volgens rider

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in