Peter Beense

Peter Beense

Zanger Boeken vanaf € 2.395,00 Aanvragen

Boek Peter Beens en u krijgt een rasartiest op uw evenement. Al jaren staat hij aan de top van de Nederlandstalige artiesten. Met jaarlijks ruim 150 optredens en een uitgebreid repertoire is Peter Beense moeiteloos op elk evenement in te zetten.

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Een optreden van Peter Beense bevat alle ingrediënten om uw feest onvergetelijk te maken en duurt doorgaans langer dan een half uur. Want als Peter eenmaal begint met zingen, lijkt hij er geen genoeg van te krijgen. Hij zingt actuele hits van andere artiesten, maar ook liedjes die u al lang niet meer gehoord heeft. Boeken maar en voetjes van de vloer!

Top 3 specialiteiten:

  1. Nederlandstalige avond
  2. Bedrijfsevenement
  3. Stads-/Dorpsviering

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

  1. De vrolijke koster
  2. Laat ze maar lullen
  3. Ik laat de boel maar lekker waaien

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor een uitgebreid programma:

  • Danny de Munk
  • Jeroen van der Boom
  • André Hazes Jr 

Kans op beschikbaarheid:
**** 4/5

De optredens van Peter Beense zijn niet seizoensgebonden.

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. met een orkestband (tape).

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

Extra bijzonderheden:

Peter Beense maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd: 

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

Referenties:

  • Peter Beense was jarenlang de meest geboekte artiest van Nederland. Hij verzorgt jaarlijks vele optredens in de populaire Spaanse badplaatsen.

 

 

 

 

 

 

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Inclusief monitorset, eventueel uit te breiden met een kleine geluidset tot 250 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in