Phalerieau & Alainde Lon

Phalerieau & Alainde Lon

DJ / Artiest Boeken vanaf € 1.975,00 Aanvragen

De sets van DJ Phalerieau vormen een eclectische mix van hiphop, R&B, 80’s en house. Samen met de energieke Rotterdamse mc Alainde Lon vormt hij het meest dynamische duo sinds Batman en Robin. Maar dan zonder de maillots. Niet gek dus dat Phalerieau en Alainde Lon al op vele toonaangevende podia in Nederland stonden. Ze zijn ook graag geziene gasten in clubs en op festivals. Boek ook Phalerieau en Aliainde Lon voor uw event!

Wat kunt u verwachten van het optreden?

De combinatie Phalerieau & Alainde Lon staat garant voor een sterk en gevarieerd muzikaal optreden, met een onnavolgbaar gevoel voor humor en stijl en originaliteit. Deze kwaliteiten maken het duo tot onbetwiste podiumkillers. En het zijn ook de ideale schoonzonen, maar dat is weer een ander verhaal…

Top 3 specialiteiten:

  1. Bedrijfsevenement
  2. Productlancering
  3. Kermis

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • The Partysquad
  • Dyna
  • Dennis van der Geest

Kans op beschikbaarheid:

**** (4/5)

Phalerieau & Alainde Lon doen meerdere shows op een dag.

Basisoptreden houdt in:
1 x 60 min.

Extra bijzonderheden:

De DJ’s maken gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

Referenties:

  • De afgelopen zomers traden Phalerieu & Alainde Lon op alle grote festivals op in Nederland

Duur: 1.5 uur
Geluid: volgens rider

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in