Piano en Co

Piano en Co

Boeken vanaf € 3.250,00 Aanvragen

Een van de meest unieke formaties van dit moment. Piano en Co zet een show neer waarbij ze alles spelen wat u wilt! Piano & Co geeft een show op maat, precies aangepast aan uw wensen: een romantische dinershow, een gaaf bedrijfsfeest, een spetterende party of een combinatie. Alles is mogelijk!

Met een avondje Piano en Co bieden wij: topmuzikanten met improvisatietalent, twee gouden vleugels bedolven onder briefjes met uw verzoeknummers, alle mogelijke muziekstijlen én een prachtige lichtshow! Kortom, Piano & Co staat garant voor interactie, een sterk staaltje muziek en een weergaloos feest.

Duur: 3 x 60 min.
Geluid: Inclusief geluid tot ongeveer 300 personen, uitbreiding mogelijk

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in