René Karst

René Karst

Zanger Boeken vanaf € 2.595,00 Aanvragen

René Karst begint zijn muzikale carrière als duo, samen met zijn moeder. Duo Karst brengt 25 albums uit, waarvan er één goud wordt. In 2007 gaat hij solo en laat hij Nederland kennis maken met zijn feestelijke kant. Het nummer 'Supergavetijd' komt uit en wordt een regelrechte hit. 

Ondertussen is het succes van ‘Atje Voor De Sfeer’ nog lang niet voorbij, want waar de teller in Nederland op 11.5 miljoen streams/views staat, heeft de feest-hit onze Vlaamse zuiderburen inmiddels ook veroverd.

De komende zomer staat René naast alle kermissen en feesttenten ook op festivals als de Zwarte Cross en 538 Koningsdag in Breda. Het kan voor René Karst niet gek genoeg, zelfs op hardstyle festivals wordt hij geboekt en overal met evenveel enthousiasme onthaald!

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Inclusief monitorset, eventueel uit te breiden met een kleine geluidset tot 250 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in