Riverside

Riverside

Orkest / Groep Boeken vanaf € 2.475,00 Aanvragen

RIVERSIDE is een landelijke populaire allround coverband met een unieke 25 jaar geschiedenis.
In 2000 is de nieuwe generatie RIVERSIDE op poten gezet.
De kracht van de huidige generatie RIVERSIDE is de combinatie van meer dan 20 jaar allround RIVERSIDE ervaring en het aantrekken van een team van 5 jonge enthousiaste muzikanten die goed met elkaar overweg kunnen, hard werken en weten wat feesten is.

RIVERSIDE speelt de lekkerste hits van Dance Classics, Rock, Funk, Smartlap, tot Top-40 en is daarom ook inzetbaar voor diverse themafeesten zoals Jaren 70, Rock, Soul, Caribean, noem het maar op!

Samen met een spetterende show van uitbesteed modern geluid en licht is de huidige generatie RIVERSIDE een veel gevraagd top band die alle denkbare feesten en partijen tot een ongekende langdurige climax brengt.

Duur: 4 x 45 min.
Geluid: Inclusief geluid tot ongeveer 300 personen, uitbreiding mogelijk

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in