Sam Gooris

Sam Gooris

Artiest / Zanger Boeken vanaf € 1.845,00 Aanvragen

Door de real-life soap 'De Pfaffs' nam de populariteit van Sam Gooris extreme vormen aan. U hoeft Sam Gooris maar te boeken en hij tovert een lach op ieders gezicht. En die houdt hij tijdens zijn sterke optreden voortdurend vast!

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Sam Gooris overlaadt uw gasten met een tornado van humor, enthousiasme en markante liedjes als Laat het gras maar groeien. Gegarandeerd feest!

Top 3 specialiteiten:

  1. Tentfeest
  2. Bedrijfsevenement
  3. Carnaval

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

  1. Laat het gras maar groeien
  2. Ik heb de zon zien zakken in de zee
  3. Basket sloefkes

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Jettie Pallettie
  • René Schuurmans
  • De Romeo’s

Kans op beschikbaarheid:

*** (3/5)

Doordat Sam Gooris veelal in Vlaanderen optreed is zijn beschikbaarheid voor Nederland beperkt.

Basisoptreden houdt in:

1x 30 min. met een orkestband (tape).

Technische voorzieningen:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

Extra bijzonderheden:

Sam Gooris maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

Referenties:

  • Sam Gooris trad al op tijdens nagenoeg alle grote festivals van Vlaanderen, waaronder de fameuze Schlagerfestivals in Hasselt

 

 

 

 

 

Duur: .
Geluid: .

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in