Summerland

Summerland

Orkest / Groep Boeken vanaf € 2.195,00 Aanvragen

Zonder meer al 30 jaar aan de top van de Nederlandse coverbands: Summerland. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, kermis, bruiloft of tentfeest. De band Summerland inhuren? Summerland maakt van elk evenement een ongekend feest, met een vrijwel eindeloos repertoire en uitvoering in topkwaliteit.

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Met de komst van een zangeres in 2013 is het repertoire van Summerland nóg uitgebreider geworden. Door de zeer nadrukkelijke interactie met het publiek en de geweldige muziek wordt uw evenement gegarandeerd een succes.

Top 3 specialiteiten:

  1. Tentfeest
  2. Bedrijfsevenement
  3. Jubileum

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Big Bird
  • Robert Pouwels
  • Tilt

Kans op beschikbaarheid:

*** (3/5)

In het voorjaar en in het najaar speelt Summerland veelvuldig op kermissen en bruiloften. Plaats een optie daarom ver van te voren. 

Aanvullende mogelijkheden:

Summerland begeleidt diverse artiesten live, waaronder Lesley Williams.

Basisoptreden houdt in:

5x 45 min. live.

Technische voorziening:

Bij het optreden is een geluid set inbegrepen.

Extra bijzonderheden:

Summerland maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

Referenties:

  • Summerland speelt al meer dan 30 jaar op kermissen, feestweken, bruiloften en bedrijfsfeesten door heel Nederland

 

Duur: .
Geluid: .

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in