Vinzzent

Vinzzent

Artiest Boeken vanaf € 1.995,00 Aanvragen

De Nederlandstalige carrière van Vinzzent kwam in een stroomversnelling in 2006 met het nummer 'Laat me gaan'. De nummers 'Cecilia' en 'Een zomer lang verliefd' halen de officiële hitlijsten.

Naast swingende vrolijke nummers is hij ook in staat om gevoelige nummers te brengen. Het duet met Dana Winner 'Zoals jij tovert met de tijd' is daar het voorbeeld van.

'Dansé, Dansé' haalt in 2008 opnieuw de hitlijsten en werd bestempeld als zomerhit. In 2009 behaalt Vinzzent zijn eerste top-10 hit met 'Alles wat ik hebben wil'.

Aan het begin van 2010 neemt Vinzzent met zijn versie van het door Pierre Kartner geschreven lied 'Ik ben Verliefd (Sha-la-lie)' deel aan het Nationaal Songfestival. Het publiek koos hem als winnaar, maar dat was niet genoeg om ons land te vertegenwoordigen in Oslo.

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Inclusief monitorset, eventueel uit te breiden met een kleine geluidset tot 250 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in