Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst

Zanger Boeken vanaf € 1.375,00 Aanvragen

In 2012 bracht Wesly zijn kroegenhit “Kom allemaal maar in mijn armen” uit waarmee hij hoog in de hitlijsten stond. Begin 2013 duikt Wesly Bronkhorst samen met de bekende componisten en tekstschrijvers Emile Hartkamp en Norus Padidar de studio in om een mooi nieuw album te produceren ,waarvan de eerste single “ Als jij had gedacht” begin Mei 2013 wordt uitgebracht en de reacties enorm positief zijn. Ook voor 2013 staan er mooie optredens gepland en zal het nieuwe album in September worden gepresenteerd.

Wesly is een spontane en enthousiaste zanger die vooral staat voor onvervalste Hollandse gezelligheid. Een aanrader voor daar waar het echt een feest mag worden!

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Inclusief monitorset, eventueel uit te breiden met een kleine geluidset tot 250 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in