Tafelgoochelaar Rich Magic

Als tafelgoochelaar komt Rich Magic bij u aan tafel met een onverklaarbare act. U zit er met de neus boven op en de magie gebeurt in uw eigen handen. Deze act laat een enorme indruk achter bij alle aanwezigen.

Met de nieuwste goocheltechnieken, een dosis magie omlijst met humor en show, worden uw gasten meegenomen in de wereld, waar het onmogelijke zal worden waargemaakt. Prijswinnend goochelaar Rich Magic zorgt voor magisch entertainment van hoog niveau! Hij weet precies hoe hij uw gasten een onvergetelijke en magische avond kan bezorgen, waar nog lang over zal worden nagepraat.

Duur: Diverse mogelijkheden, afhankelijk van de wens van de klant
Geluid: Niet van toepassing

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in