René van Hooren

Een fantastisch aandenken voor uw gasten, een grappige tekening met daarbij een grap en een grol.

Met zijn mobiele tekenstandaard begeeft hij zich tussen het publiek en maakt hij karikaturen van ieder die dat wilt. Alleen of samen met hun partner op een vel papier. Ook voor omstanders leuk om naar te kijken. U krijgt uw tekening op A-3 formaat opgerold met een elastiekje mee naar huis.

Tevens is hij een humoristische tafelgoochelaar; ijzersterke trucs met kaarten en alledaagse voorwerpen. Een bijzondere combinatie van magie en tekenen. Meervoudig entertainment dus; uw gasten vermaken zich eens te meer en hebben nog jarenlang een tastbare herinnering.

De gangbare verhouding in een sessie van vier uur werken is: 3 uur sneltekenen en 1 uur (tafel)goochelen.
Maar kan afhankelijk van voorkeur worden aangepast. Alleen karikatuurtekenen is ook een optie.

Duur: Meerdere mogelijkheden, afhankelijk van de wens van de klant
Geluid: Niet van toepassing

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in