Luciano Gelati

Van beurzen tot bruiloften: Luciano Gelati is een absolute hit op de meest uiteenlopende evenementen. Terwijl hij de mooiste Italiaanse liedjes ten gehore brengt, voorziet hij uw gasten van heerlijke ijsjes.

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Luciano Gelati steelt overal de show met zijn temperamentvolle optreden. Als echte charmeur brengt hij zijn mooiste Italiaanse liederen. Wie het daarvan warm krijgt, geniet extra van het ijs dat Luciano tijdens zijn optreden serveert. Zijn klassieke ijskar is gevuld met overheerlijk Italiaans Straciatella ijs, bereid door de beste ambachtelijke ijsmakers.

Top 3 specialiteiten:

  1. Bedrijfsevenement
  2. Beurs/Exhibition
  3. Huwelijk

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Cocktail Shaker
  • Oesterman
  • Poffertjeskraam

Kans op beschikbaarheid:

**** (4/5)

Aanvullende mogelijkheden:

Luciano Gelati is ook inzetbaar zonder ijskar, hij begeeft zich dan tussen het publiek met een heuse ijsbak voor zich.

Basisoptreden houdt in:

1x 60 min. live.

Technische voorziening:

Een technische invulling is niet van toepassing: Luciano Gelati treedt akoestisch op.

Extra bijzonderheden:

Luciano Gelati maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

 

 

 

 

 

 

Duur: In overleg
Geluid: Akoestisch

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in