Poker tafel met begeleiding

Entertainia is gespecialiseerd in de spellen Roulette, Blackjack en Poker. De nadruk ligt natuurlijk op deze spellen, maar we proberen ook een stuk amusement te brengen. We vermaken de gasten op een dusdanige manier dat ze niet alleen het spel begrijpen, maar het ook gezellig vinden om te spelen.

Eén belangrijk principe is dat wij nimmer voor echt geld spelen. Mocht men dit toch willen, dan is het financieel risico volledig voor de huurder. Dit maken wij regelmatig mee in discotheken, waar de sfeer heel anders is. Dit is dan ook één van de redenen dat wij niet met echt geld werken: de sfeer dient ontspannen te zijn. Bovendien hebben wij gemerkt dat lang niet alle gasten het spel kennen. Als er voor geld wordt gespeeld is de drempel voor hen echter te hoog om het eens te proberen, terwijl zij juist dàn er kennis mee kunnen maken.

Entertainia speelt standaard drie uur. Dit is dus ongeacht de benodigde tijd voor het op- en afbreken. Aan het begin van de avond ontvangen de gasten fake-biljetten. Deze kunnen zij aan de speeltafels inwisselen tegen fiches. Wil men even pauzeren of wordt het diner geserveerd, dan is het door de biljetten mogelijk om later gewoon verder te spelen met het oude tegoed.

Aan het eind van de avond is een prijsuitreiking uiteraard mogelijk. Dit verhoogt de spanning en versterkt het wedstrijdelement onder de spelers. 

Duur: standaard 3 uur
Geluid: Niet van toepassing

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in