Tafelgoochelaar Leo Smetsers

Leo Smetster maakte door de jaren heen een kunstvorm van magie en illusie. De snelheid waarmee hij zijn kaarttrucs uitvoert is van wereldklasse. Net als het ogenschijnlijk simpele balletjeballetje-spelletje. Leo Smetsers laat u en uw gasten gegarandeerd in verwondering achter!

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Leo Smetsers is met zijn mobiele speeltafel zeer flexibel en biedt u daardoor mogelijkheden op maat. Wilt u uw gasten vermaken met kaarttrucs, illusietrucs of een balletjeballetje-spel? Mag hij een gast te grazen nemen door bijvoorbeeld een horloge weg te nemen? U zegt het maar!

Top 3 specialiteiten:

  1. Bedrijfsevenement
  2. Huwelijk
  3. Jubileum

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

  • Rich Magic
  • Hans Kazan
  • Hostessen

Kans op beschikbaarheid:

*** (3/5)

Aanvullende mogelijkheden:

Leo Smetsers is ook te boeken voor een op maat gemaakte magic show.

Basisoptreden houdt in:

3 uur op locatie.

Extra bijzonderheden:

Leo Smetsers maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

 

 

 

 

 

Duur: -
Geluid: -

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in