The London Knights

The London Knights

Erotische Show Boeken vanaf € op aanvraag Aanvragen

‘The London Knights’ hebben naast ‘The Chippendales’ de internationale kritieken met succes doorstaan en zijn dankzij het zeer professionele niveau steeds zeer succesvol. De nadruk van hun optreden ligt voornamelijk op vermaak, plezier en smaakvolle presentatie van mannelijk schoon. De avondvullende show is opgebouwd uit diverse wervelende acts waarin de persoonlijke kwaliteiten van iedere ‘London Knight’ zorgvuldig worden belicht. 

Bij aanvang van de show is er een act waarin alle ‘London Knights’ zich presenteren aan het publiek. Dan begint een vurig, nachtelijk spektakel waarin zelfs de meest kieskeurige dames aan hun trekken komen.

Duur: In overleg
Geluid: In overleg

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in