Fakirshow

U kunt met verbazing zien hoe deze magische Fakir met zijn lichaam omgaat. Een uniek hoogstandje is de act waar hij op vlijmscherpe glasscherven gaat liggen en als ongelooflijk toppunt nodigt hij één of zelfs twee mensen uit om boven op hem te gaan staan. Ook zal hij met zijn blote voeten in het glas gaan springen en dansen, een uniek staaltje lichaamsbeheersing. Ook het authentieke spijkerbed komt ten sprake. Dit is zeker spannend wanneer een betonnen tegel met een grote voorhamer op zijn buik wordt stuk geslagen terwijl hij met zijn blote rug op de vlijmscherpe spijkers ligt. De Fakir zal diverse bizarre trucs aan u laten zien kortom een show vol spanning en sensatie.

De Fakir show kan op ( bijna) alle locatie’s worden uitgevoerd en is zeer gevarieerd, van podium tot straatact, door de jaren is er een ruime ervaring opgedaan en weet ik op elke locatie een prachtige oosterse show te presenteren! De Fakir show kan naar wens worden uitgebreid ingekort of ook zonder vuurspuwen worden gepresenteerd, ook is het mogelijk om meerdere keren op te treden ( maximaal 4 keer).

Deze fakirshow is doordrenkt met één en al spanning en sensatie dit moet u gezien hebben.

Duur: Sets in overleg
Geluid: In overleg

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in