Magic Unlimited

Magic Unlimited

Illisionist / Openingsact / Groep Boeken vanaf € 4.750,00 Aanvragen

Oscar Kazàn, zijn broer Renzo Kazàn en diens vriendin Mara waren 20, 19 en 18 jaar jong toen zij als Magic Unlimited op het podium stonden in Caesars Palace in Las Vegas. Hun show werd coast to coast uitgezonden en aansluitend traden zij op in talloze theater- en televisieprogramma´s in Nederland en in vele andere Europese landen.

Nu, vele jaren later, presenteert Magic UnlimitedMagic Unlimited wereldwijd een van de meest entertaining live magic shows! Een enorme dosis energie, prachtige muziek, romantiek, humor en verbluffende magische effecten maken deze intrigerende show tot een onvergetelijke belevenis.Magic Unlimited

Zonder twijfel wordt de échte magie gecreëerd door hun gepassioneerde persoonlijkheden. Deel van hun charme is het vermogen hun publiek mee te voeren naar een wereld vol fantasie en dromen. Oscar, Renzo & Mara zijn drie illusionisten en magic entertainers op hoog niveau!

Een internationale live magic show vol met energie, prachtige muziek, romantiek, humor en verbluffende magische effecten!

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Inclusief geluid tot 750 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in