Okkie's Fun and Magic show

Okkie's Fun and Magic show

Clown Boeken vanaf € 1.175,00 Aanvragen

Okkie tovert met zijn Fun & Magic parade iedere locatie om tot een echt theater. Zijn prachtige decor en professioneel licht en geluid zijn het ‘cadeaupapiertje’ van de inhoud van deze show. Hij goochelt er op los en laat de kinderen lachen en zingen. Okkie heeft zijn eigen verkleedpartijtjes en krijgt zo in zijn voorstelling onder andere bezoek van zijn werkster ‘Cloon Ans’ en samen met ‘Kokkie Rellen’ maken de kinderen de lekkerste dingen.

Okkie met zijn Fun & Magicparade is inzetbaar bij vrijwel iedere gelegenheid waar kinderen zijn.

Dus denkt u dat Okkie de Clown uw feest, jubileum, opening, school, receptie, festival, bedrijfsfeest, beurs, braderie of andere evenement op zou kunnen vrolijken, neem dan gerust contact met ons op.

NIEUW! Kleintje Okkie
Pret op maat. Okkie is inzetbaar op vele manieren en dat hoeft zeker niet altijd dag- of avondvullend te zijn.
Met Kleintje Okkie brengen wij u heel veel plezier, maar dan aangepast naar uw schema.
Halfuurtje, uurtje of anders…. alles is bespreekbaar.

Duur: 2x 40 min.
Geluid: Inclusief geluid tot 500 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in