Clown Bassie

Clown Bassie

Clown Boeken vanaf € 1.350,00 Aanvragen

Bassie, de bekendste clown van Nederland en België, vermaakt samen met één van zijn vrienden jong en oud met zijn Bassie Lachspektakelshow!

In deze één uur durende show komt de veelzijdigheid van deze rasartiest optimaal tot zijn recht als lachkanon, moppentapper, mimeacteur en muzikant. Alle liedjes zijn door hem geschreven en gecomponeerd en de refreinen worden door het grote en kleine publiek onmiddellijk mee gezongen.

Het is opvallend dat niet alleen de aanwezige jeugd het naar de zin heeft maar ook de vele meegekomen ouderen. Kinderen, ouders en grootouders: drie generaties worden tegelijk vermaakt door Clown Bassie met zijn Lachspektakelshow.

De Bassie Lachspektakelshow is doorspekt met veel leuke liedjes, doldwaze sketches en heel veel Bassie en staat garant voor lachen, schateren en dikke pret op elk feest:
Sinterklaas, Carnaval, Communie, Winkelcentrum, Braderie, Discotheek en Schoolfeest.

 

 

http://www.05no.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duur: 1 uur
Geluid: Inclusief geluid tot ongeveer 500 personen

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in