Double Dutch Act "DDF Crew"

Double Dutch Act "DDF Crew"

Dansgroep / Dansgroep Boeken vanaf € 2750 Aanvragen

DDF CREW is een professioneel gezelschap gespecialiseerd in extreme touwspring entertainment.

Kijken naar DDF in actie is als het kijken naar een snelle combinatie van hip hop dans, acrobatiek, turnen en breakdance moves. Het ziet er geweldig, spannend, schitterend uit. Armen zwaaien en benen maken onnavolgbare bewegingen in de lucht – alles op de juist stampende muziek en met die constant suizende touwen!

De bemanning heeft verschillende soorten shows op maat voor elk soort evenement:
-Verschillende 5 min choreografieën voor productpresentaties, feesten, shows en bedrijfsevenementen
-25 min festival show met een interactieve clinic
-UV Blacklight laten zien aan de winnaar van een award avond aan te kondigen
-Een verzoek op maat voor inzet bij tv productie, muziek video, commercials, modeshows etc.

DDF is opgericht in 2003, en tot nu toe deden ze optredens in meer dan 35 landen. DDF werd populair over de hele wereld met de muziek video Rise Up en vele internationale tv-programma’s. Ze hebben een flink aantal referenties: DDF uitgevoerd bij de eerste Formule 1 Grand Prix in Abu Dhabi, ze waren het laatste bedrijf in de jaarlijkse gala van de Russische Staatscircus Rosgoscirk, ze deden 8 BBC shows, DDF gestart met een nieuwe Mazda auto launche op de beroemde auto expositie in Genève, … elk jaar hebben ze ongeveer 150 shows met uitsluitend tevreden klanten.

 

   

Duur: Max 1x 15 min
Geluid: Exclusief

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in