Luchtacrobate Hanka Venselaar

Hanka geeft optredens en workshops paaldansen en daarnaast is zij actief met luchtacrobatiek. Deze act met doeken heet officieel “Aerial silk”.

Paaldans
Een acrobatische act met spins om de paal, kracht en lenigheidshoudingen. Een hoge amusementswaarde door de combinatie van muziek, kleding en acrobatiek. Een bijzondere act die zeer geschikt is voor alle denkbare gelegenheden. Zelfs in een discotheek zou deze act niet misstaan.

Tissue
Deze act die officieel “Aerial silk” genoemd wordt is een pure circusact die ook wel bekend is van Holland Got Talent of van Cirque du Soleil. Hanka Venselaar laat klimmend en rollend in twee hangende doeken hoog boven de grond diverse lenigheidsoefeningen zien. Een zeer bijzondere act voor een opening van een bedrijf of als men iets speciaals wil laten zien.

  Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.  

Duur: In overleg
Geluid: Exclusief

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in