Erik Hulzebos

Erik Hulzebos

Presentator / TV Personality / Sporter Boeken vanaf € op aanvraag Aanvragen

Meedoen aan So You Wanna Be A Popstar en dan als winnaar uit de bus komen.
Je in een heel nieuw avontuur storten en er dan helemaal voor gaan.
’t Is zo’n beetje het verhaal van zijn leven. Zijn enthousiasme, zijn geestdrift, zijn doorzettingsvermogen... het spat aan alle kanten van hem af. Het lijkt niet op te kunnen.

Zijn gewoonheid, zijn echtheid, zijn doe maar gewoon dan doe je al gek genoegheid, ze hebben hem alom geliefd gemaakt.

Hij mag zich inmiddels dan ook BN’er noemen. Bekend van radio, televisie en noem maar op. De schaatser is ook entertainer, zanger en presentator geworden. Hij doet het allemaal even graag. Met evenveel plezier. En vooral met evenveel energie.
Maak hem even van nabij mee en je krijgt het idee dat je de wereld aan kunt.
Nee, je kúnt de hele wereld aan.

Zijn geheim? Altijd en overal met beide benen op de grond – mag ook ijs zijn -  blijven staan. En wat je ook doet of van plan bent te gaan doen, doe het vol overgave en met veel, heel veel plezier! Ga er voor, met hart en ziel. Succes verzekerd: hij is er zelf het levende bewijs van. Waarmee hij zijn publiek weet te boeien? Kom maar kijken, luidt het antwoord. Erik Hulzebosch. Sprekend.

Erik als spreekstalmeester of motivator?
Wilt u Erik inhuren voor uw bedrijfsfeest of bijeenkomst?

 

Duur: In overleg
Geluid: Via aanwezige geluid, microfoon verreist

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in