René Schuurmans

René Schuurmans

Zanger Boeken vanaf € 3.250,00 Aanvragen

Wilt u een topfeest maken van  uw evenement? René Schuurmans is één van de meest geboekte artiesten van Nederland en zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest! Keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden.

Met zijn enthousiasme en opzwepende repertoire is René Schuurmans een graag geziene gast op ieder knalfeest in Nederland. René Schuurmans boeken? Dan gaan tot de achterste rijen de handen de lucht in!

Duur: 1x 30/40 minuten
Geluid: incl. M/A-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in