Tim Douwsma

Tim Douwsma

TV Personality / Presentator / Artiest / Zanger Boeken vanaf € 1.395,00 Aanvragen

In het najaar van 2007 deed Douwsma mee met de talentenjacht So You Wanna Be a Popstar van SBS 6. Hij eindigde hierin op een vijfde plaats. De talentenjacht werd gewonnen door Maaike Jansen. Eind 2007 nam hij zijn debuutsingle Wil je bij me blijven slapenop. De single stond in de Single Top 100 op een 18e plaats als hoogste notering.

Eind 2009 heeft Tim een kleine rol in de film "De Hel van '63", geregisseerd door Steven de Jong. Hij speelt hierin de rol van Melle.

Begin 2010 kwam zijn nieuwste single Je bent de hemel uit. Dit nummer is een Nederlandse bewerking van het Spaanstalige nummer: Yo No Se Manana van de Nicaraguaanse zanger Luis Enrique. De clip hiervan is opgenomen in Brugge en de single was bij sterren.nl de hittip van de week. In februari van dat jaar presenteerde hij de eerste aflevering van 'Tim op Tilt' op Sterren.nl. Dat was tot het opheffen van de zender in september 2012 te zien. Eind 2010 was hij host van de Sterren.nl Awards, samen met Monique Smit en Kees Tol. Daarnaast presenteert Tim tegenwoordig het tv-programma Karaoke Kids op Z@pp. Douwsma speelde zichzelf in Zaak Zappendael.

In januari 2011 deed Tim mee aan Sterren Dansen op het IJs. Hij eindigde als laatste. De nieuwe single Bij jou van Douwsma is de hele maand december te horen in een reclamespot voor satésaus, als voorafje van zijn aankomende debuutalbum begin voorjaar 2012. Op 5 januari 2012 maakte Radio 2 bekend dat Douwsma één van de zes deelnemers is die geselecteerd is uit 491 opgegeven liedjes voor hetNationaal Songfestival 2012. In de finale nam hij het in het eerste duel op tegen Pearl Jozefzoon. Hier kreeg hij met zijn nummer Undercover Lover niet genoeg stemmen en werd in de eerste ronde uitgeschakeld.

Op 6 december 2012 werd bekend dat Douwsma samen met Smit een album opneemt en samen in 2013 in Nederland en België gaan toeren. Dit album komt ook media 2013 uit.

In 2014 is hij de nieuwe presentator van AVRO Junior Dance en geeft hij de punten voor Nederland in de finale van het Eurovisiesongfestival 2014.

Door het geven van de punten van Eurovisiesongfestival is er een golf ontstaan van publiciteit in heel Europa. Hij wordt bekroond als: The Dutch Hot Guy!

Vanaf heden is Tim ook weer actief als solo artiest en is hij sinds kort ook bezig met zijn dj carrière. Er zal medio juli een nieuwe solo single uitkomen. Samen met Monique zal er in de toekomst ook zeker nog een plaat uit gaan komen.

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Incl. M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in