Tino Martin

Tino Martin

Zanger Boeken vanaf € 8.950,00 Aanvragen

Tino Martin wint op 16-jarige leeftijd – met dan al twee jaar podiumervaring – de Scheveningse Talentenjacht 2000. Daarmee maakt hij flink naam in de regio. In 2002 is hij zelfs finalist van Hennie Huisman’s Soundmix Show met een nummer van René Froger. In de daarop volgende jaren treedt Tino Martin enorm veel op in binnen- en buitenland. Zo ontwikkelt hij zich tot een alom gerespecteerd zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling. Een artiest die u met een gerust hart kunt boeken voor een feestelijke avond!

Wat kunt u verwachten van het optreden?

Een optreden van Tino Martin is een unieke ervaring. Met zijn fabuleuze stem en open persoonlijkheid bespeelt hij elke zaal. Boek Tino Martin snel voor een mooi optreden tegen een mooie prijs!

Top 3 specialiteiten:

 1. Bedrijfsevenement
 2. Nederlandstalige avond
 3. Kermis

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

 1. Jij liet mij vallen
 2. Hou me vast
 3. Het is goed zo

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

 • Danny Froger
 • Andre Hazes jr
 • Django Wagner

Kans op beschikbaarheid:

**** (4/5)

Basisoptreden houdt in:

1x 30 min.  (tape).

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

Extra bijzonderheden:

Tino Martin maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Wordt er een rider gehanteerd:

Ja

Indicatie te verwachten extra kosten:

€ 0-500.

Referenties:

 • Optredens in binnen –en buitenland
 • Finalist Hennie Huisman’s soundmix show

 

 

 

 

 

 

 

 

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Incl. M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in