André Hazes

André Hazes

Zanger Boeken vanaf € 7.950,00 Aanvragen

In 2014 deed hij mee aan het programma 'De Beste Zangers Van Nederland' en scoorde een nummer 1-hit met 'Ik Leef Mijn Eigen Leven', een nummer van zijn vader. André Hazes Jr. was natuurlijk al bekend, maar het programma en die hit gaven zijn carrière een enorme boost. Ook de hitsingle 'Leef' (2015) bleek een aanstekelijk nummer mét bijzondere clip, waarin GTST-acteur Bartho Braat een grote rol speelt. U kunt dit Amsterdamse talent bij ons boeken en uw publiek wordt voor een mooie prijs gegarandeerd vermaakt.

 

Wat kunt u verwachten van het optreden?
André Hazes Jr. treedt veelvuldig op bij de meest uiteenlopende evenementen in alle provincies van het land. Hij zingt het bekende repertoire van zijn vader, al dan niet gegoten in een aanstekelijke medley, maar ook eigen hits. Onder andere van zijn eerste solo album 'Leef' uit 2016.

 

Top 3 specialiteiten:

 1. Jubileum
 2. Koningsdag/Koningsnacht
 3. Tentfeest

Top 3 populairste hits volgens Spotify/Youtube:

 1. Leef
 2. Ik leef mijn leven
 3. Wat is de waarheid

Vergelijkbaar entertainment/aanvullend entertainment voor uitgebreid programma:

 • Wolter kroes
 • Glennis Grace
 • Danny de Munk

 

Kans op beschikbaarheid:
**** 4/5

De optredens van André Hazes jr. zijn niet seizoensgebonden, maar aangezien hij ook vaak in België optreedt is het in een vroeg stadium boeken van een optreden aan te raden.

 

Aanvullende mogelijkheden:

 • Op aanvraag kan André Hazes jr. worden begeleid door de band van Marcel Fisser

 

Basisoptreden houdt in:
1x 30 min. met een orkestband (tape).

 

Technische voorziening:

Bij het tape-optreden zijn een monitorset en kleine geluidset inbegrepen. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een aanwezige geluidset, maar dit is ter beoordeling van de geluidstechnicus en het sluit niet uit dat er een geluidsman mee komt die met de monitorset het geluid regelt.

 

Extra bijzonderheden:
André Hazes jr. maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Wordt er een rider gehanteerd:
Ja

 

Indicatie te verwachten extra kosten:
€ 0-500.

 

Referenties:

 • In 2015 was André Hazes jr. gastartiest bij Toppers in Concert
 • Sinds het begin in 2012 is André Hazes jr. de publiekstrekker bij de Holland Zingt Hazes concerten

 

 

 

 

 

 

Duur: 1x 30 min.
Geluid: Incl M-set

Entertainia is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0418 576 083 of mail naar info@entertainia.nl. Mocht de prijs van een optreden niet op het platform vermeld staan, dan gaan wij graag met u in overleg welk tarief voor uw evenement van toepassing zal zijn.

Reacties

Beschikbaarheid aanvragen

Vul uw gegevens in